Program


NT Live - Henrik Ibsen: Hedda Gabler

NT Live - Henrik Ibsen: Hedda Gabler

165 perc, 2017

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 23. kedd, 19:00

Rendező: Ivo van Hove

“Nincs tehetségem az élethez.”

Épp csak most ment férjhez. Máris unja. Hedda arra vágyik, hogy szabad legyen.

Hedda és Tesman most tért vissza a nászútról, de kapcsolatuk máris válságban van. Hedda úgy érzi, kelepcébe került. Elszántan küzd azért, hogy a körülötte élőket ő irányítsa, s a világ úgy alakuljon, ahogyan ő akarja.

Ivo van Hove (aki az Old Vic Theatre-ben rendezett Pillantás a hídról előadásáért Tony-díjat kapott) most a londoni Nemzeti Színház élő közvetítésében is látható Ibsen-remekművet állítja színpadra újszerűen.

A címszerepet Ruth Wilson (Luther, The Affair, Jane Eyre) alakítja Patrick Marber (Egy botrány részletei, Közelebb) átiratában.

 

Forgalmazó: Cikanek Management

Ajánlatunk


Hirajama láthatóan elégedett egyszerű, harmonikus egyhangúságban telő életével, és örömet lel az élet apró csodáiban. Szabadidejét a zene és a könyvek iránti szenvedélyének szenteli, emellett rajong a fákért is, amelyeket féltve gondoz és állandóan fényképez is..

Breier Ádám a Nemzeti Filmintézet Inkubátor Programjában készült első nagyjátékfilmje, a Lefkovicsék gyászolnak sok humorral beszél a generációs különbségekről, és legfőképpen arról: sosem késő megbocsátani. A keserédes dramedy meghívást kapott az amerikai Palm Springs Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjába.

The Thin Red Line kanadai-amerikai háborús filmdráma, 171 perc, 1998 angol nyelven, magyar felirattal

Ajánló


Jelenczki István korunkban az a magyar filmkészítő, aki nemcsak a legkiválóbb dokumentaristák közé tartozik, de ő az, aki mélységével és…

Mit ér a szabadság, ha nem lehet élni vele? Európa felfedezése olyan erős és természetes igényként jelentkezik, hogy egyáltalán nem…

Franco Amore rendőrnyomozó nyugdíjba vonulása előtti utolsó szolgálati éjszakája élete legnehezebb munkanapja lesz. Főszerepben a mai olasz mozi kiemelkedő sztárja,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Pénztárnyitás: az első előadás előtt 30 perccel.
Pénztárzárás: az utolsó előadás kezdetét követően 15 perccel.
A kávézó, a mozi nyitvatartási ideje alatt ismét üzemel.

© Uránia Nemzeti Filmszínház
Az Art-Mozi Egyesület tagmozija