Program


Elvis Presley '68 - A nagy visszatérés

Elvis Presley '68 - A nagy visszatérés

Rendező: Steve Binder

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 24. péntek, 20:00

Ötven év telt el a Rock’n’Roll vitathatatlan királya, Elvis Presley legendás televíziós koncertje óta, amely újraindította, sőt rakétaként az egekbe lőtte zenei karrierjét. Ezt a bensőséges hangulatú, “unplugged” koncertet Elvis a legelkötelezettebb rajongók egy szűk köre előtt adta a TV-stúdióban, 7 év kihagyás után, mivel a 60-as években a sorozatos filmszerepei miatt egyáltalán nem koncertezett. A másfél órás élő show-t egy 1968 decemberében élőben közvetítettek szerte az Egyesült Államokban. A stúdiókoncerten olyan klasszikus dallamok csendültek fel, mint a “Jailhouse Rock”, “Hound Dog”, “Love Me Tender”, “A Little Less Conversation’ vagy az “If I Can Dream”. A közvetítést követően Elvis végleg visszatért a koncertezéshez, 1969-től 1977-ben bekövetkezett haláláig több mint 1000 koncertet adott, és volt az első zenész, akinek a koncertjét műholdon közvetítették - ezek az évek adták zenei pályája csúcspontját. “A nagy visszatérés” (Comeback Special) 50. évfordulója alkalmából a digitálisan felújított és újrakevert koncertfilm limitált vetítéssorozatban világszerte visszatér a mozikba, ahol a rock’n’roll rajongók szinte testközelből tapasztalhatják meg az ikonikus zenész kirobbanóan energikus előadóművészi tehetségét és utánozhatatlan kisugárzását.

Extra20 perces dokumentumfilm a koncert létrejöttéről és Elvis Presleyről (angol nyelven)

Ajánlatunk


A Bálnák: A bolygó őrei Heathcote Williams Whale Nation (Bálna nemzet) című regényének adaptációja. Az alkotás a természetfilmek legjobb hagyományait követi, olyan jelenetekkel közelebb hozva az állatvilágot, amelyek eddig még nem voltak láthatók.

Boléro francia életrajzi dráma, 120 perc, 2024 francia nyelven, magyar felirattal

Ajánló


amerikai életrajzi film, 122 perc, 2024 angol nyelven, magyar felirattal

Dusi és Jenő (1989) & Miss Universe 1929 - Lisl Goldarbeiter (2006) két dokumentumfilm beszélgetéssel, 150 perc, 2006 magyar nyelven

Birdman amerikai vígjáték, 119 perc, 2014 angol nyelven, magyar felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Pénztárnyitás: az első előadás előtt 30 perccel.
Pénztárzárás: az utolsó előadás kezdetét követően 15 perccel.
A kávézó, a mozi nyitvatartási ideje alatt ismét üzemel.

© Uránia Nemzeti Filmszínház
Az Art-Mozi Egyesület tagmozija