Program


Dante XXI. - Békebeli brunch Wossala Rozinával / CAFe 2018

Dante XXI. - Békebeli brunch Wossala Rozinával / CAFe 2018

Vasárnap délelőtt Szőke Gábor Miklós és Wossala Rozina, a Bestia étterem és számos gasztrohely háziasszonyának vendégei lehetünk.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 14. vasárnap, 11:00

Szőke Gábor Miklósnak, hazánk egyik legsikeresebb kortárs művészének a Csepel Művekben található stúdiója a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál új helyszíne. Szőkét legtöbben monumentális, ipari léptékű, köztéri állatszobrairól ismerik, de a szobrok mellett a művész festményeket is készít, valamint díjnyertes bútorokat és belső tereket tervez, melyeket magánmitológiája, a Dante Birodalom határoz meg.

Vasárnap délelőtt Szőke Gábor Miklós és Wossala Rozina, a Bestia étterem és számos gasztrohely háziasszonyának vendégei lehetünk. Az izgalmas, délutánba nyúló brunch Budapest aranykorát idézi, melynek keretében monarchiabeli piacok és vendéglők fogásai kerülnek az asztalra, illetve megismerkedhetünk Weiss Manfréd, a Csepel Művek egykori alapítójának étkezési szokásaival. Azok a vendégek pedig, akik korhű öltözékben jelennek meg, egy Szőke Gábor Miklós által tervezett különleges ajándékot is kapnak.

A programra előzetes helyfoglalást követően, amit ezen a linken lehet megtenni, különjáratú Dante XXI. busszal is el lehet jutni, melyre Csepel felé a Városház Parkban, a belváros felé a Gabor M Szoke Studiónál lehet felszállni.

Ajánlatunk


magyar történelmi film, 128 perc, 2024 magyar nyelven

Hirajama láthatóan elégedett egyszerű, harmonikus egyhangúságban telő életével, és örömet lel az élet apró csodáiban. Szabadidejét a zene és a könyvek iránti szenvedélyének szenteli, emellett rajong a fákért is, amelyeket féltve gondoz és állandóan fényképez is..

Dance First brit történelmi dráma, 100 perc, 2023 angol nyelven, magyar felirattal

Ajánló


Spellbound amerikai film-noir, 113 perc, 1945 angol nyelven, magyar felirattal

Breier Ádám a Nemzeti Filmintézet Inkubátor Programjában készült első nagyjátékfilmje, a Lefkovicsék gyászolnak sok humorral beszél a generációs különbségekről, és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Pénztárnyitás: az első előadás előtt 30 perccel.
Pénztárzárás: az utolsó előadás kezdetét követően 15 perccel.
A kávézó, a mozi nyitvatartási ideje alatt ismét üzemel.

© Uránia Nemzeti Filmszínház
Az Art-Mozi Egyesület tagmozija