Program


Chad Lawson / CAFe 2018

Chad Lawson / CAFe 2018

Chad Lawson amerikai kortárs zongorista hangszerével és egy iPaddel felszerelkezve először érkezik Magyarországra a CAFe Budapest keretében, hogy bemutassa legújabb, Re:piano c. nagylemezét.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 11. csütörtök, 20:00

A Steinway & Sons márka egyik arcaként fontos misszót képvisel: vissza szeretné hozni a zongorát a Spotify-generáció mindennapjaiba. Erre tett kísérletet legutóbbi albumán is: rétegzett komolyzenéjében zongorajátékát tableten generált effektekkel erősítette meg, ami egyszerre szabott számára korlátokat és végtelen lehetőségeket dalszerzés közben.

Az akusztikus hangszer és az effektek hangmintázására épülő Re:piano Lawson 11. nagylemeze, sokszínű diszkográfiájában saját szerzeményei mellett megtalálhatók Bach és Chopin-újraértelmezések is, de imadalokkal is jelentetett már meg lemezt.

Lawson szinte minden évben megajándékozza a rajongóit új anyagokkal, tavaly is új nagylemezt hallhattunk tőle, és kiadott egy kétrészes koncept-EP-sorozatot is: a The Broad Sun és a The Waning Moon egy szál zongora nyelvén mesélik el: milyen lenne, ha a mindennapi ember által legközelebbről ismert égitestek, a Nap és a Hold beszélni tudnának.

Ebbe a sokszínű életműbe nyerhetünk betekintést az A38 Hajón október 11-én, ahol Lawson az élő előadására - és dalszerzésére - jellemző improvizatív stílusban ad koncertet a budapesti közönségnek.

Ajánlatunk


Dusi és Jenő (1989) & Miss Universe 1929 - Lisl Goldarbeiter (2006) két dokumentumfilm beszélgetéssel, 150 perc, 2006 magyar nyelven

Van Gogh & Japan angol művészeti film, 85 perc, 2019 angol nyelven, magyar felirattal

Challengers amerikai romantikus vígjáték, filmdráma, 130 perc, 2024 magyar nyelven

Ajánló


Breier Ádám a Nemzeti Filmintézet Inkubátor Programjában készült első nagyjátékfilmje, a Lefkovicsék gyászolnak sok humorral beszél a generációs különbségekről, és…

Mentawai - Souls of the Forest indonéz természetfilm, 80 perc, 2023 angol nyelven, magyar felirattal

Mathieu és Alice több mint egy évtizede szerelmesek voltak egymásba, majd szétváltak útjaik. Sok idő telt el azóta, és a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Pénztárnyitás: az első előadás előtt 30 perccel.
Pénztárzárás: az utolsó előadás kezdetét követően 15 perccel.
A kávézó, a mozi nyitvatartási ideje alatt ismét üzemel.

© Uránia Nemzeti Filmszínház
Az Art-Mozi Egyesület tagmozija