Program


Aktuális előadások




Rendező: Oliver Stone

Bár a hirosimai borzalmak után nehéz lenne félelmeinket megalapozatlannak minősíteni, Stone mindazonáltal kitart amellett, hogy az atomenergiát méltánytalanul becsmérelték, és amellett érvel, hogy nemcsak tiszta, bőséges és biztonságos, hanem talán az emberiség legígéretesebb reménye a közelgő éghajlati katasztrófa elhárítására.

Áramunk jelentős része még mindig földgáz- és kőszénégetésből ered. Mégpedig egyre többől! Ha nem csökkentjük a szén-dioxid kibocsájtásunkat közel 100%-kal, a világ súlyos károkat szenved. A probléma komolyabb, mint gondoltuk!

Egyértelmű, hogyan tudnánk a klímaváltozást megállítani. Atomenergiával. Kezdettől fogva arra kondicionáltak minket, hogy rettegjünk az atomenergiától. Pont attól szorongunk, ami megmenthetne bennünket!

A félelmetes és a veszélyes nem azonos fogalmak! A kőszén veszélyes! Több ember hal meg egy hét alatt kőszéntől, mint az emberiség valaha atomkatasztrófától! Az azonnal felmerülő kérdés – Mi történik a nukleáris hulladékkal? – elhanyagolható a klímaváltozás nagyságrendjéhez képest!!!

Muszáj, hogy zöld, megfizethető energiával lássuk el a világot! Azonban sokkal gyorsabban kellene változtatnunk! A családokra gondolunk, a jelenlegiekre és jövőbeliekre! Már nincs időnk félni!

Bemutató dátuma: 2024.10.24.

Forgalmazó: Pannonia Entertainment

Ajánló


Je ne suis pas un héros francia vígjáték, 100 perc, 2024 francia nyelven, magyar felirattal

The Substance angol-amerikai-francia horror, 140 perc, 2024 angol nyelven, magyar felirattal

amerikai dramedy, 139 perc, 2024 angol és orosz nyelven, magyar felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Pénztárnyitás: az első előadás előtt 30 perccel.
Pénztárzárás: az utolsó előadás kezdetét követően 15 perccel.
A kávézó, a mozi nyitvatartási ideje alatt ismét üzemel.

© Uránia Nemzeti Filmszínház
Az Art-Mozi Egyesület tagmozija