Program


Tamás Gábor: „Hosszú volt az út…” jubileumi lemezbemutató koncert

Tamás Gábor: „Hosszú volt az út…” jubileumi lemezbemutató koncert

Tamás Gábor: Hosszú volt az út...
Jubileumi lemezbemutató koncert, 90 perc, 2018

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 17. szombat, 19:00

Rendező: Tamás Gábor

Tamás Gábor az a magyar könnyűzene énekes, akinek a nagyvilágban szétszórattatott magyarság szinte mindenhol tapsolhatott már. A művész valóban és több értelemben is elmondhatja magáról, hogy „Hosszú volt az út…”, hiszen térben és időben egyaránt kivételesen nagyot teljesített. S hogy az énekes zeneszerzőnek nem csak e két teljesítmény, hanem dalainak maradandósága és nagy népszerűsége is érdemei közé tartozik, azt a Kárpát-medencében és szerte a nagyvilágban tartott megszámlálhatatlan és mindenkor nagy sikert aratott koncertje igazolhatja.
A művész ma már a magyarság számára, kiemelten pedig a kisebbségi és szórvány magyarok esetében, jelenséggé vált. Olyan jelenséggé, amely a szunnyadásra szánt magyarságtudatot mindenkor és azonnal képes felébreszteni. Koncertjeinek közönsége nagy magyar családdá varázsolva ünnepel ezeken e felejthetetlen esteken.
Az Uránia Filmszínháznak Tamás Gábor régi vendége, hiszen immáron 14 éve rendezi itt lemezbemutató koncertjeit. Akár csak eddig, az idén is hallhatják majd ismert és mindenkor várt számai mellett az utóbbi idő termésének új darabjait.
A hangverseny egyben jubileumi alkalom is, hiszen a kolozsvári művész éppen ötven éve nyerte meg az első könnyűzenei fesztivált, még szülővárosában. Aztán felvette ama hosszú út porának köpenyegét, és ha akkor otthon még nehezen tehette, idegenben szakadva megtalálta annak módját, hogy az összmagyarságot szolgálhassa, s ma már ezt ismét megteheti mindenhol, ahol magyarul énekelnek.

 

 

 

Ajánlatunk


Cézanne – Portraits of a Life angol művészeti dokumentumfilm, 90 perc, 2018 angol nyelven, magyar felirattal

Bartlett Sher sikeres Rómeó és Júlia rendezése 2017 januárja után ismét látható a Met-közvetítések sorozatában, új szereposztásban. Élő operaközvetítés a New York-i Metropolitan Operából egy szünettel.

Bellat, a fiatal nőt, a zseniális elméjű és szokatlan módszereket alkalmazó tudós, Dr. Godwin Baxter hozza vissza az életbe. A férfi védelmét élvezve, Bella vágyik a tudásra. Szomjazza a világ dolgait, így elszökik Duncan Wedderburnnel, a dörzsölt és züllött ügyvéddel..

Ajánló


magyar dráma, 71 perc, 2023 magyar nyelven, angol felirattal

La stranezza olasz történelmi film, 103 perc, 2022 olasz nyelven, magyar felirattal

magyar dráma, 71 perc, 2023 magyar nyelven, angol felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Pénztárnyitás: az első előadás előtt 30 perccel.
Pénztárzárás: az utolsó előadás kezdetét követően 15 perccel.
A kávézó, a mozi nyitvatartási ideje alatt ismét üzemel.

© Uránia Nemzeti Filmszínház
Az Art-Mozi Egyesület tagmozija