Program


Szalóki Ági adventi gyerekkoncertje
2

Szalóki Ági adventi gyerekkoncertje

Szalóki Ági és zenésztársai immáron negyedik éve visszatérő vendégei az Uránia Filmszínháznak a karácsonyi ünnepek közeledtével. Ez nem véletlen, hiszen az elmúlt három évben nagysikerű, teltházas gyerekkoncert adtak a karácsonyi készülődés heteiben.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 5. vasárnap, 11:00

Szalóki Ági és zenésztársai immáron negyedik éve visszatérő vendégei az Uránia Filmszínháznak a karácsonyi ünnepek közeledtével. Ez nem véletlen, hiszen az elmúlt három évben nagysikerű, teltházas gyerekkoncert adtak a karácsonyi készülődés heteiben. Az egyik alkalommal, a koncertet követően a gyerekek nagy örömmel fogadták Ági ajándékát, az almát, és ők is hoztak ajándékot Áginak. Kapott sógyurmából karácsonyfát, színes krétával festett képeket, gyöngyökből fűzött karkötőt, sok-sok verset és dalt, amit az Uránia Filmszínház előterében a gyerekek el is mondtak, el is énekeltek Áginak. Ági elárulta, az ajándékok egy részét otthon, a falakat dekorálva, a könyvespolcon őrzi. Másik részét, a dalokat, a verseket, amiket neki hoznak a gyerekek, az emlékeibe zárta. 

Idén is vár benneteket szeretettel! Karácsonyváró koncertjén az elhangzó dalokat a Körforgás, a Cipity Lőrinc és a Gingalló című lemezek, illetve a Téli-nyári laboda dalaiból válogatja. Ezúttal is elhangzanak majd a kedvelt énekelt versek, többek között Erdős Virág, József Attila, Szabó Anna Kyoko, Tamkó Sirató Károly, Weöres Sándor megzenésített művei, de szerepel a programban sok ismert karácsonyi gyerekdal is. Ági idén is készül majd meglepetéssel!

 

 

Ajánlatunk


La stranezza olasz történelmi film, 103 perc, 2022 olasz nyelven, magyar felirattal

magyar dráma, 71 perc, 2023 magyar nyelven, angol felirattal

Perfect Days japán-német dráma, 123 perc, 2023 japán nyelven, magyar felirattal

Ajánló


A 20-as, 30-as, 40-es évek zenéjének talán leghitelesebb hazai tolmácsa a Kossuth-díjas Hot Jazz Band mostani azért is különleges, mert…

magyar dráma, 71 perc, 2023 magyar nyelven, angol felirattal

Breier Ádám a Nemzeti Filmintézet Inkubátor Programjában készült első nagyjátékfilmje, a Lefkovicsék gyászolnak sok humorral beszél a generációs különbségekről, és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Pénztárnyitás: az első előadás előtt 30 perccel.
Pénztárzárás: az utolsó előadás kezdetét követően 15 perccel.
A kávézó, a mozi nyitvatartási ideje alatt ismét üzemel.

© Uránia Nemzeti Filmszínház
Az Art-Mozi Egyesület tagmozija