Program


Roger Waters: US+THEM

Roger Waters: US+THEM

Rendező: Sean Evans, Roger Waters

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 19. szombat, 20:30

Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amsterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében érkezik a hazai filmszínházakba, a Pannonia Entertainment forgalmazásában.

A 156 állomásos US+THEM világturné bejárta Európát, Ausztráliát, Latin- és Észak-Amerikát. Waters, a Pink Floyd egyik alapítótagja összesen több mint 2 millió ember előtt – köztük a budapesti közönségnek is – zenélt, felidézve mind zenekari, mind szóló pályafutása legjelentősebb dalait. A turné emellett egy erőteljes üzenetet hordoz az emberi jogokról, a szabadságról és a szeretetről is. A több mint kétórás koncertfilmből – amelyen a 2014-es Roger Waters The Wall után Waters ismét Sean Evans rendezővel dolgozott együtt – természetesen nem hiányozhatnak a Pink Floyd legmeghatározóbb albumai: a Dark Side of the Moon, a Wish You Were Here, az Animals és a kultikus The Wall lemezek legismertebb dallamai is felcsendülnek a filmben, emellett hallhatók benne dalok Waters legutóbbi, 2017-es „Is This The Life We Really Want?” című lemezéről is, amely 25 év óta az énekes/daszerző egyetlen szólóalbuma.

Roger Waters legendássá vált élő fellépései minden esetben monumentális, minden érzékre ható élményt nyújtanak a közönségnek, amelyet a legmodernebb audiovizuális technika és korábban példa nélküli négyutas (quad) koncerthangzás egészítenek ki. „Roger volt az, aki a kora 70-es évektől kezdve megújította és valódi színházzá tette a stadionok és arénák színpadait” – meséli Mark Fenwick, a zenész managere. „Az Us +Them turné során is páratlan megszállottsággal feszegette a térhangzás és a vizuális technológiák által kínált lehetőségeket, egyúttal a szeretet és emberiesség üzenetét is közvetítve a közönség felé.”

Ajánlatunk


magyar dráma, 71 perc, 2023 magyar nyelven, angol felirattal

La stranezza olasz történelmi film, 103 perc, 2022 olasz nyelven, magyar felirattal

magyar történelmi film, 135 perc, 2024 magyar nyelven

Ajánló


Bellat, a fiatal nőt, a zseniális elméjű és szokatlan módszereket alkalmazó tudós, Dr. Godwin Baxter hozza vissza az életbe. A…

Perfect Days japán-német dráma, 123 perc, 2023 japán nyelven, magyar felirattal

magyar történelmi film, 128 perc, 2024 magyar nyelven

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Pénztárnyitás: az első előadás előtt 30 perccel.
Pénztárzárás: az utolsó előadás kezdetét követően 15 perccel.
A kávézó, a mozi nyitvatartási ideje alatt ismét üzemel.

© Uránia Nemzeti Filmszínház
Az Art-Mozi Egyesület tagmozija