Program


Mi lett volna, ha... (Fábri)

Mi lett volna, ha... (Fábri)

A Mi lett volna, ha… az embereket talán legjobban foglalkoztató témát járja körbe: mi lett volna, ha életünk fontos kérdéseiben másképp döntöttünk volna, hogyan alakult volna, másképp alakult volna akkor a karrierünk, szerelmünk, magánéletünk? És ha igen, jobb, teljesebb életünk lett volna?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 12. szerda, 16:00

Mi lett volna, ha...
francia romantikus dráma, 120 perc, 2022
francia nyelven, magyar felirattal

Rendező: Olivier Treiner
Szereplők: Lou de Laage, Raphael Personnaz, Isabelle Carré, Grégory Gadebois, Esther Garrel, Denis Podalydès

Mi lett volna, ha…? Ezzel a felütéssel tekint életére Julia, akinek a karrierje és a magánélete összes fontos állomásánál felvillan egy másik élet, egy másik sors, az, amelyiket élhette volna, ha az adott pillanatban máshogyan dönt. Vajon boldogabb, sikeresebb élete lett volna, találkozott volna másik szerelemmel, csillogóbb karriert futott volna be? Egy élet: számtalan lehetőség. A Mi lett volna, ha… szerelmes vallomás az élethez, ami egyenesen a szívhez szól.

A Mi lett volna, ha… az embereket talán legjobban foglalkoztató témát járja körbe: mi lett volna, ha életünk fontos kérdéseiben másképp döntöttünk volna, hogyan alakult volna, másképp alakult volna akkor a karrierünk, szerelmünk, magánéletünk? És ha igen, jobb, teljesebb életünk lett volna? Bár az életben utólag megváltoztatni egy döntést már nem lehet, a Mi lett volna, ha… eljátszik a gondolattal és megmutatja, hogy a többféle döntés milyen különböző következményekkel jár. A film főszereplője, Lou de Laage a magyar nézők számára is ismerős lehet az Ártatlanok, a Jappeloup és a Lélegezz! című filmekből. Mellette mások mellett Raphael Personnaz (Anna Karenina, A francia miniszter) és Denis Podalydès (A Da Vinci-kód, Irma Vep, Szexfantáziák, Foglalkozása: szülő) is szerepel a filmben.

Bemutató dátuma: 2023.04.27.
Forgalmazó: Vertigo Média

Ajánlatunk


Dance First brit történelmi dráma, 100 perc, 2023 angol nyelven, magyar felirattal

Bernadette francia vígjáték, 92 perc, 2023 francia nyelven, magyar felirattal

Hirajama láthatóan elégedett egyszerű, harmonikus egyhangúságban telő életével, és örömet lel az élet apró csodáiban. Szabadidejét a zene és a könyvek iránti szenvedélyének szenteli, emellett rajong a fákért is, amelyeket féltve gondoz és állandóan fényképez is..

Ajánló


Les Gardiennes de la Planète francia dokumentumfilm, 82 perc, 2023 magyar nyelven

Franco Amore rendőrnyomozó nyugdíjba vonulása előtti utolsó szolgálati éjszakája élete legnehezebb munkanapja lesz. Főszerepben a mai olasz mozi kiemelkedő sztárja,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Pénztárnyitás: az első előadás előtt 30 perccel.
Pénztárzárás: az utolsó előadás kezdetét követően 15 perccel.
A kávézó, a mozi nyitvatartási ideje alatt ismét üzemel.

© Uránia Nemzeti Filmszínház
Az Art-Mozi Egyesület tagmozija